Global Taxi Directory, taxi services, cab services and limo services from all over the world!
sponsored links
Username:
Password:
 
   
       New taxi company

       Password forgotten?
       Click here!

St Job Taxi

Rotterdam taxi service

(South Holland, Netherlands)

St Job Taxi

Phone number: 0031104257000
website: www.st-job.nl

Company background

In 1986 hebben 57 chauffeurs zich afgescheiden van de toenmalige TTC nv. (nu RTC nv) om gezamenlijk Taxi St. Job op te richten. Het eerste adres waar Taxi St. Job zich vestigde was aan de St. Jobsweg 19, een oud NS gebouwtje, o.a. daarom is de naam St. Job aangenomen. Maar ook, omdat de leden zo arm waren als Job en Jobsgeduld hadden tijdens de vele rechtszaken die tegen Taxi St. Job werden aangespannen, want het voortbestaan is niet over rozen gegaan. Jarenlang hebben wij voor ons bedrijf moeten vechten, tot aan de Hoge Raad toe. Direct na de oprichting kregen de 65+ers bij ons als eerste centrale 10% korting op het meterbedrag. Wij waren het, die hierin het voortouw hebben genomen. Tevens hebben wij kunnen veroorzaken dat er concurrentie kwam in Rotterdam. Men kon een keuze maken uit twee centrales. Taxi St. Job is een Coöperatieve Taxi Onderneming. Het dagelijkse bestuur bestaat uit 5 leden van de vereniging. Er zijn 3 Commissarissen aangesteld, die ook lid van de vereniging zijn. De Algemene Ledenvergadering bepaalt de werkwijze van de vereniging. Inmiddels bestaat Taxi St. Job 21 jaar! Wij hebben een groot en vast klantenbestand opgebouwd. Een groot gedeelte van onze leden werken op de huisartsenposten Rijnmond. Een ander gedeelte werkt samen met de RTC nv en RTO in de Stichting Airport Taxi. En natuurlijk onze belcentrale, welke bemand wordt door leden/chauffeurs, die allemaal op roosterbeurt een dienst aan de centrale leveren en daarnaast als taxichauffeur alle voorkomende taxi ritten rijden. Onze chauffeurs zijn nog van de ouderwetse stempel. Zij geven nog steeds die service zoals het behoord. De klant wordt in en uit de taxi geholpen, tassen of koffers worden in en uit de taxi geladen en waarnodig ondersteunen zij de passagier. Al de taxi's zijn uitgerust met een camera. De gemaakte foto's kunnen niet uitgelezen worden door de chauffeur. Alleen wanneer de chauffeur in moeilijkheden is geraakt kan de recherche, ter opsporing van de dader, hiervan gebruik maken. Wij zeggen niet bij ons krijgt U een hoge korting om klanten te werven, maar bij ons is er al jaren een laag taxi tarief.

Features

card paymentelderly discount

Spoken languages

english


Rate St Job Taxi
4 stars Ave. rating: 4 from 7 votes.
      
  rob   --   Rotterdam (South Holland) (Netherlands)
posted: 2012-05-01 04:13:47
and he left without saying anything, and left all my baggage outside. I called the center, they dont apologize.I know it's my bad to have so many baggage but i badly suggest DONT CHOOSE THIS COMPANY.If you want kindly service.
  rob   --   Rotterdam (South Holland) (Netherlands)
posted: 2012-05-01 04:09:28
Very bad service, the quality of driver is awful, I asked a taxi and waited for almost 2 hours, during the waiting time i called the call center twice, every time they said soon, but 2 hours had passed.I did have lots of baggage and one dog,at the beginning, the driver said ok, but after i was ready to go, the driver suddenly said"im finish of it"and start taking all my baggage
  Daivaras   --   Rotterdam (South Holland) (Netherlands)
posted: 2011-08-29 02:49:31
Hello,
Looking for a driving job, I have a B and C categories. I have the rights since 1999.
I have a lot of experience driving cars, making deliveries.

 I love to drive.

Respectfully
Daivaras

1
Post your comments

name:
country:
city:
email:
comment:
code:
 
 
  *By posting here you accept the posting conditions


Back to Rotterdam Taxi


SEATTLE TOWN CAR & SEATTLE LIMO SERVICE

We provide cab service, shuttle transportations, or Seattle limo service....

 
articles archive
Not Rated stars
* based on users votes
  • Support code
Add the code below to your blog or website to support your Info Taxi company page.

St Job Taxi Rotterdam: 0031104257000 This is how the code below will look on your page